Dogfitness

Dogfitness er en sjov træningsform for både hund og fører, som samtidig er en effektiv måde at styrke din hund på. 
 
Dogfitness svarer til når vi mennesker laver fitnesstræning. Der findes et hav af øvelser som du kan bruge til at forbedre din hund's muskulatur, balance, koordination, kondition og selvtillid. 
 
Træningen er både gavnlig til den raske hund, for at hunden forbliver fit og skadesfri, men også som et led i genoptræningen af den skadede hund. 
Uanset din hunds alder, race og aktivitetsniveau, vil dogfitness være med til at holde den sund og stærk. 
 
 På gåturen kan du bruge naturen som træningsplads, og derhjemme kan du benytte dig af de mange forskellige redskaber der er udviklet specielt  til dogfitness.
Redskaberne er til at balancere på, stå på, gå henover,  bakke op på og lignende. Redskaberne fåes i mange forskellige former, størrelser og farver.
 
Det gode ved at benytte redskaber som er lavet specifikt til hunde, er at der er taget god højde for sikkerheden. Materialerne er særligt modstandsdygtige overfor hundens kløer, og skulle uheldet være ude, er redskaberne lavet med en antiburst funktion. Dette gør at luften vil sive stille ud, fremfor at springe som en ballon. Hvis det skete vil hunden både blive forskrækket og kunne komme til skade. 
 
Jeg tilbyder undervisning og kurser i dogfitness, hvor du kan lære at styrke din hund, med en lang række øvelser, som bliver tilpasset din hund’s behov. 
Jeg kommer også gerne ud i hundeklubber, og afholder workshops, hvor man har mulighed for at prøve dogfitness.
 
Jeg har skrevet flere bøger om dogfitness, hvor du lærer at styrke din hund med en række øvelser. Du kan købe bøgerne her.
 
Du kan desuden købe et stort udvalg af dogfitnessredskaber i vores webshop lige her.
 
Har du nogen spørgsmål er du altid velkommen til at sende mig en mail på staldmunkholm@outlook.com
 
 
Stald Munkholm | CVR: 38706985 | Ovenskovvej 18, 9640 Farsø - Dk | staldmunkholm@outlook.com