Behandling / Kundernes udtalelser

Kundernes udtalelser

 
 
 Udtalelse fra Kathrine:
 
 
 
Udtalelse fra Mia:
 
Jeg valgte at få Emilie ud, da jeg havde set hende annoncerer med kranio Sakralterapi og jeg vidste at min ene hoppe skulle prøve det :)
Jeg fik Emilie ud, og ikke mere end maks 1 måned før havde alle hestene fået massage, men det var ikke nok, Emilie fandt en del på min stakkels hoppe, som endte med at gøre hende helt afslappet i hendes dagligdag :)
Så fik jeg tjekket min vallak, da min hoppe fik for anden gang, det vidste sig også at der var noget at rette, og allerede to dage efter behandlingen mærkede jeg markant forskel i gangen under ridningen, det var så lækkert :D
Så skulle min vallak have for anden gang, hvor min sidste hoppe så også fik en tur, og hvor var det god til hende også, da hun desværre havde lagt fast i et hul, fandt hun også en del i bækken og og lænd, tungeben og halshvirvel, så hun fik også en behandling 14 dage efter :)
Alt i alt, har jeg haft så gode oplevelser med Emilies arbejde! Sød, rolig, opmærksom og rar til at svare på millioner af spørgsmål :D
Selv min dyrlæge som er kiropraktor, kunne ikke finde noget på vallakken efter Emilie har været forbi, så jeg syntes det er fantastisk arbejde Emilie laver ! :)
Mvh En meget tilfreds kunde Mia med hendes tre fjordheste.  
 
 
Udtalelse fra Sofie:
 
Jeg var den heldige vinder af et behandlingsforløb til hest og rytter. Under disse 3 behandlinger fik min hest Louis ud over kranio-sakralterapi samt massage også en laserbehandling, og vi fik undersøgt om min sadel ligger rigtigt og om jeg sidder skævt. Inden de 3 behandlinger, havde jeh især problemer med at bøje Louis til venstre. Det viste sig også at der var nogle små ting galt,som skulle rettes. Henover de 3 behandlinger er det stille begyndt at blive bedre, og nu efter de 3 behandlinger er afsluttet, er han blevet meget mere smidig. Det er ihvertfald ikke sidste gang vi besøger Emilie.
 
 
Udtalelse fra Anne: 
Vi har haft Emilie ude til begge vores heste, som begge to nød det i fulde drag. Vi har tydeligt kunne mærke en forbedring på dem begge, specielt under ridning. Emilie er rigtig sød til at give håndgribelige øvelser, man kan lave efterfølgende for selv at arbejde videre. Vi er rigtig glade for, at vi valgte at få Emilie ud til vores heste!
 
 
Udtalelse fra Maria:
 
Jeg bestilte en behandling hos Emilie til min 1er pony der igennem længere tid havde været urent gående, og dyrlægen havde mistanke om problemet sad i ryggen.

Emilie gennemgik hele hans krop, og fokuserede ikke kun på det ømme sted. Det viste sig at han var godt låst, stiv og skæv i bækkenet.
Dette fik hun rettet og da hun kom igen efter 2 uger var det en synligt “løsere“ hest.
Han fik i alt 3 behandlinger og er blevet meget mere smidig og den urene gang er væk.

Emilie behandlede også vores anden pony - bare for at forkæle den, men det viste sig at den var låst i nakken.

Jeg kan kraftigt anbefale Stald Munkholm til både behandling af problemer og almindelige rutinemæssige tjek.
- og hestene nyder det.
 
Stald Munkholm | CVR: 38706985 | Hestbækvej 137, 9640 Farsø - Dk | staldmunkholm@outlook.com