Ved bestilling, send venligst en besked, med hvilke varer du ønsker, 
Send venligst mail på:
staldmunkholm@outlook.com
Noter venligst: Navn, email, adresse og tlfnr. 
 
Herefter fremsendes en faktura.

 
Pris på forsendelse er 50 kr. (til nærmeste pakkeshop)
ønskes levering til privat eller erhvervsadresse, eller forsendelser til udlandet, kontakt os for pris.
Der sendes som udgangspunkt med DAO. I enkelte tilfælde bruges GLS eller andre.
 
 
 
 

Webshop

Webshop Tilskudsprodukter
 
Vitaepet kosttilskud til kat som hjælper med at styrke dyrenes naturlige forsvar mod flåter, lopper og lus samt hjælper til en bedre pelspleje og sundere hud.
269,00 250,00 DKK
VitaePet Kat
VitaePet kosttilskud til en Stor hund (41-80) kg som hjælper med at styrke dyrenes naturlige forsvar mod flåter, lopper og lus samt hjælper til en bedre pelspleje og sundere hud.
269,00 250,00 DKK
VitaePet (Hund 41-80 kg)
VitaePet kosttilskud til en Mellem hund (21-40) kg som hjælper med at styrke dyrenes naturlige forsvar mod flåter, lopper og lus samt hjælper til en bedre pelspleje og sundere hud.
269,00 250,00 DKK
VitaePet (Hund 21-40 kg)
Vitaepet kosttilskud til en lille hund (0-20) kg som hjælper med at styrke dyrenes naturlige forsvar mod flåter, lopper og lus samt hjælper til en bedre pelspleje og sundere hud.
269,00 250,00 DKK
VitaePet (Hund 0-20 kg)
Naturligt tilskud til fx. stressede eller hyperaktive dyr.
Alle de herlige dyrs blanding er et naturligt tilskud til fx. stressede dyr.
 
Hvilke problemstillinger kan opstå ved mangle på næringsstoffer?
– Adfærdsmæssig: kan variere fra tilstand af massiv sløvhed eller apati til hyperaktivitet, irritabilitet, have svært ved at interagere eller have et “varmt” temperament.
– Fysiologisk: dårlig blodværdier, dårlig tarmflora og tarmfunktion, dehydrering, væskeophobning, nedsat eller dårlig organfunktion mm.

AdhD er udviklet til at understøtte alle kroppens overordnede vitale processer, så dyret genvinder livskvalitet og velvære hurtigst muligt. Den unikke og særdeles brede vifte af fytonæringsstoffer, som findes i AdhD, er vigtig for at tilføre alle kroppens milliarder af celler nok næring til, at de kan restituere, mens de varetager deres daglige aktiviteter. AdhD er et pulver og kan derfor let drysses over foderet eller suspenderes i olie, hvorefter det kan gives oralt ved hjælp af en sprøjte.
198,00 DKK
VetCur AdhD 130 g.
Modtager du ikke faktura eller svar på din besked i løbet af 24 timer, send da venligst en mail direkte til staldmunkholm@outlook.com
Stald Munkholm | CVR: 38706985 | Ovenskovvej 18, 9640 Farsø - Dk | staldmunkholm@outlook.com